No hi ha millor manera d’acabar una temporada que aixecant una Copa, un bon regust a la boca després d’haver-te empassat el gripau de la desfeta de la Champions. No serà una temporada de matrícula, però amb aquesta Copa de la Reina, el Barça tanca la temporada amb un triplet i dues derrotes en 47 partits: 45 victòries i cap empat, uns números d’escàndol que no amaguen el cop dur que va suposar Torí.

L’Sporting perdona i després es fa el primer en pròpia

Les de Jonatan Giráldez no s’han guardat res tot i l’horari i la calor i han intentat collar l’Sporting a la seva àrea. Ha estat un atac-i-gol infructuós durant molts minuts. I podria haver estat pitjor si l’Sporting de Huelva no hagués fallat dos contracops molt clars, especialment el que ha acabat amb una rematada d’Anita Marcos al pal i el xut posterior de Keane a porteria buida que ha marxat alt. El Barça ha respirat encara més alleugerit amb l’1 a 0 que les andaluses s’han fet en pròpia porta. Una rematada de Marta Torrejón al pal ha deixat la pilota fent equilibris sobre la ratlla de gol i, entre Fisher i la portera Dolan, s’han destorbat i han acabat fent-se el gol a la seva porteria.

Mapi enfonsa les andaluses

El gol no ha canviat el guió del partit ni una mica. L’Sporting ha continuat buscant contracops i el Barça no ha tret el peu de l’accelerador. Fruit d’això ha arribat el 2 a 0 de Mapi León al minut 32. La central ha rematat amb el cap un córner i ha creuat la pilota a la perfecció per acabar d’enfonsar unes rivals que cada cop ho han vist més magre.

Reacció del Barça al gol de Sandra Castelló

Tot i que l’equip blaugrana ha continuat collant l’Sporting i gaudint de bones ocasions, qui ha trobat la xarxa ha estat Sandra Castelló. La jugadora de l’equip andalús ha aprofitat una sèrie de refusos defectuosos a l’àrea barcelonista per col·locar la pilota a l’escaire i reduir distàncies al marcador al minut 62. Els possibles fantasmes s’han esvaït amb el 3 a 1 de Crnogorcevic, de nou a pilota aturada. Lieke Martens ha centrat un córner i la suïssa ha guanyat la posició al primer pal per fer el tercer. El cop ha acabat de deixar grogui l’Sporting i Clàudia Pina, amb una rematada de primeres des de la frontal de l’àrea, ha fet pujar el 4 a 1 al marcador i ha deixat sense reacció les andaluses, que s’han dedicat a treure aigua del vaixell mentre les jugadores blaugrana intentaven ampliar la golejada. Lieke Martens, de cap a les acaballes, i Alexia Putellas, a l’afegit, han tancat l’electrònic amb el 6 a 1. Golejada i Copa al cel.