Temps de descompte a la Bombonera de Nou Barris. Toro transforma el penal que significa el 0 a 2 per al Sant Andreu i va a celebrar el gol davant l'afició de la Monta. Els jugadors del Muntanyesa li recriminen l'acció i es forma una picabaralla entre els futbolistes dels dos equips. La tensió augmenta hi ha algun llançament d'objectes per part de l'afició i aleshores els àrbitres, tot i ja estar en el minut 94, decideixen suspendre el partit. Tot fa pensar que el partit es donarà per acabat amb la victòria del Sant Andreu. Un matx que havia començat amb un gol de Sekou en el minut 4. Aprofitant una centrada de David López. La Monta s'ha refet del cop psicològic i a poc a poc ha anat creant perill. Els de Nou Barris han tingut alguna que altra ocasió per aconseguir l'empat. I abans del descans, contratemps important per als groc-i-negres, ja que el capità Rubén Giménez lesionat ha hagut de ser substituït. A la represa, la Monta ha buscat l'empat i en els últims minuts ha disposat de les ocasions més clares. Una primera de Joshua i després ha estat el defensa quadribarrat Dani Guerrero qui ha salvat el gol sobre la mateixa línia. Ja en temps de descompte ha arribat el segon del Sant Andreu. Penal de Montoro per tocar la pilota amb les mans. Toro ha estat l'encarregat de fer el 0 a 2.