València Mestalla i Espanyol B han jugat una prèvia del partit d'aquest diumenge entre els dos primers equips. I els valencians ràpidament s'han avançat en el marcador. En el minut 2, Aridai ha fet l'1 a 0. Tot i el cop psicològic del gol, el filial blanc-i-blau no s'ha enfonsat i ha buscat l'empat. Aquest, però, no ha arribat i ja a la segona part l'Espanyol B ha encaixat el segon. Aquest cop ha estat Nacho Vidal l'autor del gol. Els blanc-i-blaus encadenaven dos partits sense rebre cap gol, però davant el València Mestalla no han pogut mantenir l'estadística. Els jugadors de David Gallego han escurçat diferències mitjançant Bermejo quan faltava un quart d'hora per al final i, tot que han buscat l'empat, aquest no ha arribat. La derrota fa que l'Espanyol B no surti de la zona perillosa de la classificació.