El Júpiter volia seguir amb la bona línia de joc que segueix les últimes jornades i ho ha aconseguit durant bona part del partit. Juanjo García ha plantejat un equip amb canvis obligats per les baixes importants i els seus homes hi han respost davant un dels totpoderosos de la categoria. Als quinze minuts, Marc Mas ha tingut la primera clara, però no ha engaltat bé la pilota. Aleshores ha arribat una de les jugades polèmiques del partit. Óscar Uroz ha topat amb el porter visitant i li ha fet falta. Però aquest, s’ha regirat i ha empentat el davanter del Júpiter. L’àrbitre ha decidit treure-li la groga als tots dos. Una decisió molt protestada a la Verneda. Els barcelonins controlaven força bé les escomeses dels garrotxins, però no han pogut defensar bé un córner i Jose ha fet el 0 a 1 al minut 34. Roger hi ha respost amb un xut que ha marxat molt a prop del pal, i encara abans del descans, Sergio Álvarez no ha encertat amb la rematada després de fer una gran jugada personal. A la represa tot ha continuat igual, poques ocasions dels dos equips. Àlex Prat, un dels destacats per part dels gris-i-grana, ho ha provat amb una rosca que se li ha escapat fora per poc. L’Olot, còmode amb el resultat ha començat a perdre temps, i Èric Blasco ha vist una targeta groga per protestar-ho. Sergio Álvarez seguia buscant el seu gol i a punt ha estat d’aconseguir-ho, però Andrés ho ha impedit. Al minut 65, Éric Blasco ha vist la segona targeta groga i se n’ha anat al carrer. Només feia quatre minuts que havia vist la primera. Amb un menys, al Júpiter li ha estat més difícil, i l’Olot, feia mal al contraatac. Sergio Álvarez s’ha topat amb el travesser en una de les jugades més clares. Tot i això, els de Juanjo Garcia s’hi han deixat la pell i han anat fins al final. Malauradament, sense premi. Els barcelonins han finalitzat el Tourmalet amb un de nou punts possibles.