El Barça B ha aconseguit una victòria important davant el Cornellà per 2 a 1. Un triomf que li permet agafar una mica d’aire a la classificació. Després d’una primera part sense ocasions, el partit ha canviat a la represa, quan s’han marcat tots els gols. Fabio Blanco, amb un doblet, ha estat el protagonista de l’enfrontament.

Primera part ensopida

Els de Sergi Barjuan han tingut més la pilota i, per tant, el control del partit, però el Cornellà, ben posicionat sobre el camp, no ha passat per gaires angúnies. Tots dos equips han estat molt intensos i han lluitat cada jugada com si fos l’última. La primera i única ocasió de gol d’aquesta primera part ha arribat a la mitja hora de partit, quan Ferran Jutglà, de cap, no ha pogut superar Lucas, que ha aturat sense problemes la rematada. El filial blaugrana ho ha intentat, tant pels extrems com pels passadissos interiors, però en cap moment ha pogut trobar espais a la defensa dels del Baix Llobregat, que en atac s’han mostrat inoperants.

Arriben els gols

La segona part ha començat molt més entretinguda que la primera. El Cornellà ha generat la seva primera aproximació i després ha estat el blaugrana Aranda qui ha xutat ajustat al pal. El marcador s’ha mogut en el minut 50 quan Fabio Blanco, tot i que abans d’entrar la pilota l’ha tocat Carlos, ha fet l’1 a 0. Els visitants han reaccionat amb rapidesa i després d’un possible penal sobre Chiki, ha estat ell mateix qui ha signat en el minut 59 l’empat a 1. Però l’empat ha durat ben poc, ja que dos minuts més tard Fabio Blanco ha marcat el 2 a 1. Els blaugrana han estat a punt de fer el tercer tot seguit, però el xut d’Aranda ha sortit fregant el pal. El partit ha continuat ben viu. I primer ha estat Chiki qui ha obligat Arnau Tenas a treure un peu fantàstic per evitar el gol, i després Ferran Jutglà qui hauria pogut signar el tercer blaugrana. Finalment el marcador ja no s’ha mogut més i el Barça B ha sumat tres punts molt importants.