L'Europa ha dominat el joc durant tot el partit. Les arribades a la porteria de Coca han estat constants durant els primers 45 minuts, però malgrat això els de Gràcia se n'han anat al descans amb empat a zero en el marcador. A la segona part, els escapulats han continuat creant ocasions de gol. El travesser de la porteria de Secretari Coloma s'ha aliat amb l'equip de Toni Carrillo. Però en un error defensiu de l'equip de Pedro Dólera ha arribat el gol de Sergi Arranz. Llavors l'Europa ha llançat tota l'artilleria a la porteria de Coca. L'àrbitre Cristian López no ha assenyalat penal de Zaragoza sobre Sergi Pastells. Malgrat insistir, el marcador ja no s'ha mogut, els escapulats veuen com els equips s'apropen: el quart és el Prat a dos punts i el cinquè, el Rubí a tres. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Jo crec que ara l'equip està generant, està tenint, està dominant els partits i semblava un partit d'atac i gol. Però torno a dir: al futbol el que marca és que la clavis dintre. En el pitjor moment de la Lliga ens està faltant ficar-la dintre, crec que hem de tenir més confiança."

CE EUROPA: Rafa Leva, Dot, Víctor Duran (Rovira, 77′), Cano, Pastells, Putxi, Nils, Guzman, Ignacio, Padilla i Camacho (Poves, 59′).

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC: Coca, Fran (Zaragoza, 61′), Barriendos, Francis, Álex Alba, Melo, Josu, Vives (Turu, 79′), Quim Solano (Sergi Arranz, 66′), Cuadras i Sílver.

ÀRBITRE: Cristian López Carballo (Maresme), assistit per Kevin Pérez Asensio (Terrassa) i Aleix Roig Antoja (Maresme).

TARGETES: Grogues a Dot i Pastells (Europa) i a Barriendos, Melo, Quim Solano i Sergi Arranz (Cerdanyola).

GOLS: 0-1 (Sergi Arranz, 69′).