El Barça continua la fase d'adaptació i ahir va oferir una imatge pobra durant els tres primers quarts. El Fenerbahçe ho va aprofitar, guiat per una gran actuació de Linas Kleiza i Bo McCaleb. El conjunt turc va ampliar les diferències fins als 16 punts en el tercer quart. El Barça, amb un pobre percentatge en tirs de 3, no va trobar la manera de reaccionar fins l'últim quart. Quan faltaven 2 minuts per al final, els d'Obradovic guanyaven de 12. Va ser llavors quan el Barça va despertar amb un parcial de 0 a 10 que deixava un incert 72 a 70. Però una mala decisió en atac de Marcelinho Huertas va enterrar les opcions de sumar una victòria èpica a Istanbul.

Fenerbahça Ülker (75): Bjelica (5), Mahmutoglu (3), Vidmar (2), Sipahi (5), Bogdanovic (11) -cinc inicial-; Kleiza (22), Mc Calebb (10), Preldzic (5), Zoric (12), Birsen (-), Onan (-).

FC Barcelona (70): Dorsey (5), Huertas (6), Navarro (18), Papanikolaou (3), Lampe (13) -cinc inicial-; Hezonja (2), Abrines (3), Sada (-), Todorovic (-), Tomic (16), Nachbar (2), Pullen (2).

Parcials: 24-17, 44-35, 66-52 i 75-70