Mireia Belmonte ensenya orgullosa els 14 metalls que ha aconseguit en la Copa del Món de Natació. I no només això, sinó també dos rècords del món, i tot després d'un Mundial de Natació. Mireia Belmonte, però, encara en vol més. Ara li queden tres proves més de la Copa del Món, els campionats d'Espanya, els d'Europa i el Duel in the Pool, i una competició entre Europa i els Estats Units, en la qual per primera vegada participarà una nedadora espanyola. MIREIA BELMONTE, nedadora "No crec que hi hagi cap cosa que no pugui fer. Cada dia haig d'intentar superar-me a mi mateixa i fer coses que pensava abans que no podia fer."

Duel a la Piscina és una competició a l’estil de la Copa Ryder de golf en la qual participaran nedadors europeus i nord-americans. Serà la primera vegada que una nedadora espanyola participi en aquesta prova, que es disputa des de l’any 2003.

Mireia Belmonte es veu capacitada per participar a un bon nivell en tots els campionats en els quals nedarà. L’últim serà els campionats d’Europa, en els quals li agradaria aconseguir un rècord del món en piscina de 50 metres, un dels pocs reptes que li queden per aconseguir.