A la primera part el Barça ha fet emmudir l’Emirates Stadium amb una possessió del 70% i ocasions de Xavi, Ibra i Leo Messi. Un excel·lent Almunia ha salvat el seu equip d’una golejada d’escàndol.

Els quatre gols han arribat a la segona part. Ibrahimovic ha avançat el Barça amb dues jugades a l’espai que han superat el porter de l’Arsenal. Però l’entrada de Walcott ha donat ales als anglesos, que han aconseguit escurçar distàncies. Al minut 85, un penal de Puyol a Cesc, l’ha transformat el d’Arenys de Mar en el definitiu 2 a 2.

Als instants finals, el protagonista ha estat Thierry Henry, que ha rebut una gran ovació de la que va ser la seva afició durant vuit temporades. De ara a la tornada, baixes importants per les dues bandes: Cesc Fàbregas pels anglesos i Puyol i Piqué.