El futbol sala barceloní ha fet història i l’AE les Corts–UBAE ja és equip de la Primera Divisió. Les barcelonines ho han aconseguit després de superar el Chiloeches de Guadalajara, amb el factor pista en contra, per un clar 2 a 6. Les jugadores barcelonines han estat superiors jugaran a la màxima categoria del futbol estatal femení.

Igualtat màxima: gol d’inici i gol al final de la primera meitat

El partit ha començat molt bé per al conjunt barceloní. Laura, quan només s’havien disputat dos minuts de l’enfrontament, ha aconseguit el més difícil, obrir el marcador. Amb el 0 a 1, Les Corts-UBAE ha aguantat les escomeses del conjunt manxec, tot i que també ha tingut oportunitat com per ampliar el marcador. Quan semblava que l’enfrontament arribaria al descans amb l’avantatge de les barcelonines, Virginia ha fet l’empat a 1.

Sentència a la segona meitat de Les Corts-UBAE

Les Corts-UBAE ha aconseguit posar-se 1 a 3 amb dos gols gairebé consecutius de Laia (després d’una errada de la portera local, que no ha blocat bé la pilota) i de Paula, que deixava l’enfrontament encarrilat, tot i que encara faltaven 14 minuts per acabar el partit. Les manxegues han fet el 2 a 3 mitjançant Andrea, però les barcelonines han tornat a marcar tot just treure des del mig del camp.

El Chiloeches ha intentat buscar entrar en el partit amb porter jugadora, però la tàctica li ha sortit malament i Laura ha fet el 2 a 5 que gairebé sentenciava l’enfrontament. Laia ha acabat de sentenciar el partit amb el 2 a 6 definitiu d’Àngela que permetia gaudir d’un final de festa quan només faltava poc més d’un minut per finalitzar el partit.