El guió previst per a la tarda de futbol al Camp Nou preveia un partit plàcid dels blaugrana i així ha estat. Els homes entrenats per Luis Enrique estan en estat de gràcia i juguen a un nivell tant alt que els rivals no poden fer res per evitar la golejada. El Barça ha sortit ha sentenciat aviat i després d’un avís d’Iniesta, Neymar ha fet el primer després d’una centrada de Dani Alves. El brasiler ha repetit centrada en el segon gol blaugrana de la tarda, però aquesta vegada ha estat Suárez que ha engaltat la pilota tal com venia per foradar la porteria de la Reial Societat. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans i a la segona part el domini blaugrana ha continuat. Neymar ha fet el tercer després d’una centrada de Mathieu i ja només quedava que Messi marqués per completar una tarda rodona. L’argentí ha buscat el gol i els seus companys han buscat el davanter que, finalment, ha arrodonit el marcador amb el 4 a 0 definitiu i una nova tarda de futbol total blaugrana.