El Barça ja té a la butxaca el rècord d'imbatilitat que fins ara compartia amb el Granollers. Els blaugrana es van imposar a l'Ademar de Lleó per 33 a 37 i sumen la 73a victòria consecutiva a la Lliga Asobal. Els de Xavi Pascual fa dos anys i mig que guanya tots els partits de la Lliga Asobal. Aconseguir el rècord no va ser fàcil, els lleonesos van plantar cara en tot moment i el partit es va decidir en el tram final. El Barça va sortir disposat a sentenciar el matx i a la primera part va arribar a tenir cinc gols d'avantatge, però l'Ademar va retallar distàncies i al descans el marcador era de 18 a 20. En la represa va continuar la tònica i fins i tot els locals es van arribar a col·locar a un gol, però el Barça va seguir confiant en les seves forces i al final es va endur el partit i el rècord de victòries. En el triomf van ser decisius Wael Jallouz, amb nou gols, i Kiryl Lazarov, màxim golejador del matx, amb 12.

Abanca Ademar Lleó: Vladimir Cupara, Carou, Fede Vieyra (4), Leo Santos (5), Carrillo (6), Huerta (1) i Mikel Aguirrezabalaga (4) –set inicial–, Juanín García (8), Rodri Pérez, Piñeiro, Jaime Fernández, Acacio (2), Juanjo Fernández, Amer Zildzic (1), Denis Tot (2) i Nacho Biosca.

FC Barcelona Lassa: Gonzalo, Víctor Tomàs (1), Entrerríos (2), Lazarov (12) Sorhaindo (3), Ariño (5), Jallouz (9) –set inicial–, Kopljar (2), Gurbindo (1), Sigurdsson, Syprzak (1), Carlos Ruesga, Oriol Rey, Viran Morros, Dujshebaev (1) i Ohlander.

Parcials: 2-4 / 6-7 / 7-11 / 10-15 / 15-16 / 18-20 (descans) / 19-20 / 21-23 / 24-26 / 27-29 / 30-32 / 33-37.