Trial Indoor Barcelona

La 44a edició del Trial Indoor Barcelona tindrà lloc l’11 d’abril del 2021 al Palau Sant Jordi. D’aquesta manera, la prova varia la seva data habitual, ja que acostuma a celebrar-se a principis de febrer. L’objectiu d’aquesta modificació és tenir més marge de temps perquè millori el paisatge ocasionat per la crisi de la covid-19.

Serà la sisena prova del Mundial

La cita barcelonina correspondrà a la sisena de les vuit proves que componen el Campionat del Món de X-Trial. Totes se celebraran a cinc països europeus: Portugal, França, Àustria, Andorra i Espanya. L’organització del Mundial ha explicat que totes les dates i esdeveniments del calendari estan subjectes a possibles modificacions motivades per la crisi sanitària.

Toni Bou, rei del Trial Indoor Barcelona

El guanyador de la passada edició d’aquesta cita va ser Toni Bou, que s’espera que torni a participar-hi el 2021. El pierenc s’ha proclamat campió d’aquesta prova en tretze ocasions. De fet, aquest pilot va guanyar les cinc proves de la passada edició del Mundial, que va finalitzar abans de temps per la crisi de la covid-19 amb Toni Bou com a vencedor. El guanyador de l’any 2019 va ser Adam Raga. Llavors, el pilot d’Ulldecona va trencar la ratxa de deu victòries seguides de Toni Bou a la Ciutat Comtal.