Tottenham Barça
@FCBarcelona_cat

El Barça ha aconseguit els tres punts en el primer desplaçament de la Lliga de Campions contra el Tottenham. Els de Valverde s’han imposat a Wembley per 2 a 4. Valverde ha fet jugar l’equip amb un 4-3-3 de sortida, amb Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet i Jordi Alba a la defensa. Al mig del camp ha estat per a Busquets, Rakitic i Arthur i, al davant, el trident format per Messi, Suárez i Countinho.

El Barça ha obert la llauna només començar

Els blaugrana han sortit molt concentrats i al minut 2 ja ha arribat el primer gol. Una passada de Messi per a Jordi Alba ha servit perquè el de l’Hospitalet es plantés davant del porter del Tottenham, Lloris. Alba ha cedit enrere per a Philippe Countinho que, d’un xut potent, ha marcat. Els de Valverde han seguit controlant la resta dels minuts de la primera part. I abans dels 30 minuts de joc Rakitic ha fet el segon del Barça amb un xut potent des de la frontal de l’àrea que ha tocat al pal i ha acabat dins la porteria. Aquest segon gol ha deixat força tocat l’equip anglès. Això sí, també han gaudit d’alguna ocasió que Marc Ter Stegen ha aturat. Amb el 0 a 2 s’ha arribat al descans.

Tottenham Barça@FCBarcelona_cat

El Barça pateix més del compte a la segona part

Només començar la segona part Leo Messi ha enviat dues vegades la pilota a la base del pal dret de Lloris. Però qui ha marcat ha estat el Tottenham després d’una bona jugada de Kane, que ha fet el gol. Però, el Barça ha reaccionat i Messi, que ja l’havia buscat en dues ocasions, ha fet el tercer del Barça després d’aprofitar una pilota centrada per Jordi Alba dins l’àrea. L’equip entrenat per Pochettino ha fet el segon al minut 66, amb un xut d’Erik Lamela que ha tocat en Lenglet, que ha desviat la pilota. Els blaugrana han tancat el partit un minut abans del final quan Leo Messi ha fet el seu segon gol, el quart del Barça.

Amb aquest victòria els blaugrana se situen primers del grup B de la Champions amb sis punts, ja que va guanyar el primer partit contra el PSV Eindhoven per 4 a 0, i el d’aquest dimecres contra el Tottenham. El segon del grup és l’Inter amb els mateixos punts que els blaugrana. Tercer, el PSV Eindhoven, i quart, el Tottenham, tots dos sense punts.