Si hi ha algú que ha viscut la progressió del Barça femení és la Melanie Serrano. Aquesta sevillana va arribar al club el 2003, quan l’equip no era ni una ombra del que és actualment. Va ser una època d’enfangar-se que va acabar de gestar el seu caràcter guanyador.

Ara, 14 anys després, el futbol femení ja viu una realitat totalment diferent a Can Barça. Les jugadores ja són considerades professionals, es dediquen només al futbol i gaudeixen de més comoditats, com entrenar-se als matins o fer els àpats totes juntes a la Masia. Però durant molt anys, les jugadores del primer equip veien com una utopia gaudir dels avantatges dels esportistes d’elit.

Melanie ha aixecat fins a 16 títols al primer equip del Barça, entre els quals hi ha quatre Lligues i quatre Copes de la Reina. Ara, ha arribat el moment de començar a somiar el títol més important del futbol europeu: la Champions.

Després de tota una vida lligada al club, Melanie és una jugadora d’ADN Barça, i de moment, no té previst moure’s del que considera casa seva.