Els primers minuts han estat de tempteig sense un dominador clar, tot i que ha estat l’Horta el primer d’apropar-se amb perill. Tot ha canviat, però, al quart d’hora de joc: un potent xut d’Adrià Recort des de fora l’àrea ha significat l’1 a 0 per al Santfeliuenc. Als hortencs els ha costat reaccionar. No ha estat fins a la mitja hora de joc que Sergio Castillo ho ha provat amb un xut que surt desviat. I just després els de Nacho Castro han demanat penal per mans en una jugada, però l’àrbitre no ha vist falta. En el tram final de la primera ha estat el Santfe qui hauria pogut fer el segon, però Andrés ha rebutjat el xut dels locals.

La segona part ha començat amb l’Horta buscant l’empat i generant ocasions, però quan més perill creaven els hortencs ha arribat el segon del Santfeliuenc. L’autor del 2 a 0 també ha estat Adrià Recort. Els locals encarrilaven el partit. Els barcelonins han buscat escurçar diferències i han estat a punt de fer-ho, però avui no era el dia dels de Nacho Castro. En els últims minuts, fins i tot, el Santfe hauria pogut fer el tercer, però ja no hi ha hagut més gols.