Toni Carrillo, entrenador del Cerdanyola
@CerdanyolaFC

El Cerdanyola és el rival del Sant Andreu a la final del play-off, que es disputarà diumenge a les Fontetes. Els andreuencs se les hauran contra un rival que “s’ha fet” els últims anys a l’entrenador, Toni Carrillo.

Toni Carrillo, un home de club

El tècnic barceloní dirigeix els vallesans des de fa 13 temporades. Va agafar el club a la coneguda llavors com Primera Regional i l’ha catapultat fins gairebé la Segona RFEF, que té a només un pas. Anteriorment, Toni Carrillo havia entrenat clubs com l’Horta o el Júpiter.

Vells coneguts de l’afició barcelonina

El Cerdanyola no només té un barceloní dirigint l’equip, sinó que hi ha jugadors amb passat als equips de la ciutat. El més conegut, Elhadji, exjugador andreuenc, però també Dani Martí, quadribarrat durant quatre anys, i Manu Martín, dues temporades, i “Pitu” Plazuelo, també dues. Kevin Alarcón i Marc Jiménez van jugar també als juvenils del Narcís Sala. Àlex Prat ha estat un referent al Júpiter, però també va jugar a l’Europa. Un altre exescapulat és Nils Puchades, que també va ser jugador de la Monta, igual que Rubén Jiménez, Uri Escabrós i Alberto García, exfutbolista també del Martinenc, com Juan Sosa.