El Sant Andreu s’ha estrenat aquesta temporada amb derrota al camp del Tona. L’equip de Xavi Molist ha perdut per 2 a 0 contra el conjunt osonenc. Dídac Serra i Marc Roquet han marcat en el temps afegit de les dues parts.

Domini quadribarrat però recompensa osonenca

El partit ha estat dominat per el Sant Andreu des de l’inici amb arribades a la porteria defensada per Carles Blanquera que no han estat aprofitades per els jugadors de Xavi Molist. El Tona no ha arribat en gaires ocasions a l’àrea de Miguel Ramos i en les que s’ha aproximat no ha creat gaire perill. Els conjunt quadribarrat ha insistit principalment per les bandes mentre que els de Ricard Farres ho han fet a pilota aturada. Xavi Molist s’ha vist obligat a fer un canvi a 10 minuts per al descans. Pau Morer ha entrat per Josu Rodríguez que ha marxat per lesió. La primera part ha finalitzat amb un gol del Tona en el temps afegit. Dídac Serra ha superat Àngel Ramos amb un xut potent i creuat.

El Sant Andreu incapaç de capgirar el marcador

El Sant Andreu ha tornat del vestidor amb la intenció d’aconseguir la remuntada, per això Xavi Molist ha fet entrar Germán Fassani quan es portaven 10 minuts de segona part. Sergi Arranz ha pogut empatar, però el seu xut ha marxat massa creuat i a part l’àrbitre ha anul·lat la jugada per fora de joc. Ramos i Mendez han salvat el Sant Andreu en una doble ocasió dels osonencs. Ramos s’ha convertit en el protagonista d’aquesta segona part amb les seves intervencions. L’oportunitat de marcar més clara del Sant Andreu ha arribat en una jugada enrevessada que després de diversos rebots ni Morer ni Arranz han pogut enviar al fons de la porteria. L’àrbitre Antonio Ramírez ha anul·lat un gol de Fassani per fora de joc. La sentència ha arribat en el temps afegit del partit amb un xut ras i col·locat de Marc Roquet.