L’Espanyol B ha aconseguit remuntar el partit contra el Deportivo Aragó amb un resultat d’1-2 i suma tres punts més en la segona jornada de la 2a RFEF.

Després d’una victòria en la primera jornada de la temporada 22/23 a la 2a RFEF, en què va superar l’Olot per 1-0, l’Espanyol B ha viatjat a Saragossa per enfrontar-se al Deportivo Aragó, que venia de perdre 0 a 1 contra l’AE Prat.

Un mal inici, un final decisiu

L’inici del partit ha estat complicat per als pericos. Tot just començar, al minut 3, Guillem Naranjo ha marcat el primer gol per als locals en rematar una centrada rasa que venia des del lateral dret.

Tot i encaixar un gol tan d’hora, l’Espanyol B no ha defallit i, durant els minuts següents, ha pres el control de la possessió i ha buscat l’empat de totes les maneres. Un empat que podria haver arribat al minut 12 amb un xut de Nabil des de la frontal de l’àrea, que Dani Rebollo ha aconseguit aturar.

No ha estat fins a la segona part que l’Espanyol ha aconseguit trobar el gol de l’empat, al minut 50, amb el gol de Becerra després d’una centrada al segon pal.

Cinc minuts més tard, Becerra ho ha tornat a intentar amb un xut que s’ha estavellat al travesser. Les envestides dels pericos a la porteria rival no han cessat i, al minut 62, Kenneth ha estat a punt de fer el segon gol una altra vegada.

Finalment, la remuntada ha arribat al minut 84 amb el gol d’Aleix Gorjon, que ha fet pujar l’1 a 2 definitiu al marcador.

Amb tres punts més a la classificació, l’Espanyol B buscarà la victòria següent a casa, dissabte, 17 de setembre, durant la tercera jornada de la 2a RFEF contra l’UD Alzira.