Des de les 9 h d’aquest dissabte, els culers s’han acomiadat de l’exentrenador Tito Vilanova a l’esplanada de la tribuna principal del Camp Nou, on s’ha instal·lat una zona de firmes i una immensa fotografia de l’extècnic. L’espai de condolences va romandre obert ahir fins a les 23 h i hi van passar més de 20.802 socis i aficionats. Les paraules en record de Vilanova i de condol també es poden fer arribar a través del web del club.

El FC Barcelona ha decretat tres dies de dol. Per això, les banderes del Camp Nou i la resta d’instal·lacions blaugranes onegen a mig pal fins dilluns. A més, s’ha col·locat un llaç negre gegant sobre la gespa del camp.

Tito Vilanova va ser incinerat dissabte després d’un acte religiós a Peralada, en la més estricta intimitat. Aquest dilluns s’oficiarà una cerimònia a les 20 h a la catedral de Barcelona.

L’extècnic blaugrana va morir divendres a la tarda després de tres anys lluitant contra el càncer. Des que es va conèixer la notícia, les xarxes socials es van omplir de missatges de condol tant d’aficionats a l’esport com d’altres clubs de futbol.