El minut de silenci en memòria a Tito Vilanova ha precedit l'inici de la final de Champions entre el Barça i el Dinamo de Moscou. Els primers compassos de partit han estat un pols per veure qui marcava primer. Aicardo ha llançat el primer avís. El Dinamo, molt perillós al contracop, ha posat a prova en un parell d'ocasions els reflexos de Paco Sedano, que ha sabut aturar una pilota rebotada del pal. Ha obert el marcador Rómulo per als russos. Amb l'un a zero l'equip del Dinamo s'ha tancat en defensa. Tot i el desgast defensiu de tots dos equips el Barça ha pogut anotar a l'inici de la segona part, amb un gol de Gabriel. Dyego ha certificat la remuntada amb el segon dels blaugrana, però el conjunt rus mitjançant Tatu ha equilibrat dos minuts més tard. Amb el dos a dos s'ha arribat a la pròrroga. I en el temps extra el Barça ha sentenciat. Fernandao ha fet el 3 a 2 i amb els russos bolcats a l'atac han arribat els gols de Sergio Lozano i de Paco Sedano. Al final, 5 a 2 que dóna la segona Copa d'Europa als blaugrana.