JOSEP MARIA BARTOMEU, president FC Barcelona "Avui era el Tito a qui li estem dient adéu, i crec que també ha de servir això per molta gent que ho pugui patir en el futur. Jo els demanaria que lluitin com el Tito com ha fet, perquè al final, si tu lluites les coses, podràs sortir pitjor o millor, però ho has lluitat i això és el que Tito ha demostrat un cop més, que la lluita és l'objectiu. Aquests valors que del Barça sempre en parlem el Tito, aquests valors, els tenia tots." XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "Jo com a metge a més puc dir una cosa, el càncer avui és una malaltia que es cura, es cura en moltíssims casos no, hi ha hagut una transformació important amb el diagnòstic, amb el tractament del càncer, malgrat tot això, continuen havent-hi casos que se'ns escapen, i que porten a aquests desenllaços fatídics, i que ens dolen tant, i com deia el doctor Estellé avui en un diari, doncs hem de continuar com a homenatge a en Tito Vilanova investigant per poder curar-los tots." JOSEP MALDONADO, president Taula Assessora de l'Esport Català "Catalunya ha perdut un gran home, un home que donava el perfil del que som els catalans, i les catalanes, gent assenyada, gent que malgrat els èxits sempre seguia sent com va ser, una persona humil, i sobretot un gran culer i un gran entrenado.r JOAN COLLET, president del RCD Espanyol "Per desgràcia, a l'Espanyol sabem el que és el que es mori un referent, i ens vam sentir molt 'recolzats' i l'Espanyol havia d'estar aquí, al costat de la directiva i al costat també sobretot de la família." RAMON ALFONSEDA, president Associació Barça Jugadors "Que aquests valors que per ell han significat doncs el futbol, el Barça els ha transmès des del principi fins a l'últim moment, i ens sentim molt orgullosos de la resposta que anem tenint perquè aquesta persona, com deia el Pep Guardiola, sigui eterna."

Des de les 9 h d’aquest dissabte, els culers s’han acomiadat de l’exentrenador Tito Vilanova a l’esplanada de la tribuna principal del Camp Nou. Els primers de passar-hi han estat els jugadors del primer equip, acompanyats per Gerardo Martino, la resta de l’equip tècnic i tota la Junta Directiva. A mig matí, ha arribat el president de l’Espanyol, Joan Collet. Més tard han estat l’alcalde, Xavier Trias, i el president de la Generalitat, Artur Mas, qui han homenatjar l’exentrenador blaugrana.

L’espai de condolences ha estat obert fins a les 23 h d’aquest dissabte. Hi han passat 20.802 socis i aficionats. Els qui hi vulguin anar diumenge, ho podran fer entre les 9 h i les 15 h. Les paraules en record de Vilanova i de condol també es poden fer arribar a través del web del club. El FC Barcelona ha decretat tres dies de dol. Per això, les banderes del Camp Nou i la resta d’instal·lacions blaugranes onegen a mig pal. A més, s’ha col·locat llaç negre gegant sobre la gespa del camp.

Els jugadors del primer equip tornaran al terreny de joc diumenge la Madrigal, contra el Vila-real. Abans d’iniciar el partit aquest diumenge a la nit, es guardaran uns instants de silenci i els nois de Tata Martino portaran braçals negres. La resta de seccions del club també dedicaran un homenatge a Vilanova abans de cada enfrontament. El minut de silenci es repetirà en el pròxim partit que es disputi al Camp Nou i la resta d’espais del FC Barcelona.

Tito Vilanova ha estat enterrat aquesta tarda al seu poble natal, Bellcaire d’Empordà en la més estricta intimitat. Dilluns s’oficiarà una cerimonia a les 20 h a la Catedral de Barcelona. L’extècnic de Bellcaire d’Empordà va morir aquest divendres a la tarda després de tres anys lluitant contra el càncer. Des que es va conèixer la notícia, les xarxes socials es van omplir de missatges de condol tant d’aficionats a l’esport com d’altres clubs de futbol.