Victòria clar de l’Spar Girona davant l’Ensino Lugo per 75 a 54. Les gironines, després d’un primer quart igualat, ha aconseguit imposar el seu ritme fins al triomf final.

L’Spar Girona trenca el partit en el segon quart

L’inici del partit ha estat una demostració de la igualtat que han mostrat els dos equips a la Lliga Femenina. El primer quart ha acabat amb un ajustat 18 a 16 i amb una Eshaya Marie Murphy molt inspirada i que ha fet 8 punts per les gironines en el primer quart.

En el segon quart, l’Spar Girona ha aconseguit obrir una petita escletxa en el marcador (34-28) i ha aconseguit ampliar-la fins al 39-28, resultat amb què s’ha arribat al descans. En aquest segon quart, a la capacitat anotadora de Murphy s’hi ha afegit la nord-americana Crystal Erin Bradford amb 7 punts.

Els onze punts d’avantatge amb els quals ha tornat l’Spar Girona després del descans ha permès l’equip de Bernat Canut jugar la segona part amb més tranquil·litat. Les gironines han acabat el tercer període amb un marcador favorable d’onze punts (52-41)