La derrota del Barça davant el Bayern en el debut de l’equip a la Lliga de Campions va causar tensió tant en els jugadors, com en el tècnic, com en la directiva com també en l’afició. L’equip es va veure superat en tot moment pels alemanys i la poca capacitat de reacció de l’equip va generar dubtes.

Tensió al vestidor

El periodista de la Cadena SER Sique Rodríguez ha explicat en el programa d’aquesta casa ‘La porteria’ que després del partit contra els alemanys, i com és habitual, tant el vicepresident esportiu, Rafa Yuste, com el director de futbol, Mateu Alemany, com el secretari tècnic, Ramon Planes, van baixar al vestidor. Aquest cop, i a diferència d’altres vegades, va haver-hi més tensió del que ès habitual. La desfeta contra el Bayern va provocar que la situació no fos tan fluida com altres cops.

Laporta recela de Koeman

De totes maneres, i segons Sique Rodríguez, el club no es planteja fer fora Ronald Koeman. Això sí, el president, Joan Laporta, se’l mira amb recel. No acaba de veure gaire clar el model de joc del tècnic holandès.