El president del FC Barcelona, Joan Laporta; el vicepresident, Rafael Yuste, i el director de futbol, Mateu Alemany, es van trobar després de la derrota del Barça davant el Bayern de Munic a la Champions. Va ser una trobada per analitzar la imatge del primer equip davant el conjunt bavarès i buscar solucions de millora.

Derrota contundent contra el primer rival d’entitat

Laporta, Yuste i Alemany van estimar necessària una reunió després del mal partit del Barça davant el Bayern de Munic, un duel en què el conjunt blaugrana no va xutar cap vegada entre els tres pals. Els tres dirigents blaugrana van analitzar l’actual situació esportiva de l’equip per mirar d’introduir-hi possibles millores i la cimera en qüestió es va allargar fins ben entrada la nit. Mateu Alemany i Rafael Yuste van abandonar les instal·lacions del Camp Nou als voltants de les 2 h de la matinada, mentre que el president Joan Laporta ho va fer més tard.

De moment no hi ha hagut cap presa de decisions dràstiques que afectin el futur immediat del primer equip, les converses es van centrar a reconduir la situació actual. Es va reiterar la confiança en el tècnic Ronald Koeman i a avaluar properament el nivell de l’equip quan la plantilla torni a estar completa.

Gerard Piqué també va sortir tard del Camp Nou

El central Gerard Piqué, per motius que no han transcendit, també va abandonar molt més tard les instal·lacions del Camp Nou. Al jugador se’l va veure marxar prop de la mitjanit amb el seu cotxe, gairebé dues hores més tard que el partit davant el Bayern finalitzés.