La Supercopa catalana s’ha quedat a Sant Boi. En l’estrena de la gespa artificial de l’estadi Baldiri Aleu, el Barça no ha pogut revalidar un títol que ja va aconseguir la temporada passada. En aquesta ocasió, però, la Santboiana s’ha imposat per 31 a 14 als blaugrana.

Gran inici del Barça

El Barça ha començat el partit molt endollat i en els primers compassos del matx ha tingut un avantatge de 0 a 14. Els blaugrana s’han mostrat molt sòlids en defensa, i han evitat les incursions dels locals. Amb el pas dels minuts, però, la Santboiana s’ha anat sentint més còmoda sobre el terreny de joc. Fruit d’aquesta intensitat local s’ha arribat al descans amb empat a 14.

Reacció de la Santboiana a la represa

A la represa, ha canviat el guió del partit. En els segons 40 minuts, la Santboiana ha estat una autèntica piconadora. Els locals han anul·lat completament els barcelonins, que no han tingut opcions en atac. Nico ha signat una gran acció individual per posar dempeus els aficionats del Baldiri Aleu. En els darrers minuts de partit ha arribat la sentència local en una gran jugada col·lectiva. D’aquesta manera, el Barça tanca la pretemporada amb derrota i té la mirada ja posada en el primer partit de lliga regular, que es disputarà la setmana vinent.