Imatge del CN Sant Andreu

Nova victòria del CN Sant Andreu per continuar al capdavant del grup A a la Champions League femenina. L’equip de Javi Aznar ha guanyat, a domicili, el SIS Roma per 14 a 15 en un partit que s’ha decidit a la tanda de penals després d’acabar el temps reglamentari amb empat a 10. Un resultat que permet al Sant Andreu aconseguir dos punts i continuar amb opcions d’acabar primer de grup i classificar-se per a la final four.

El Sant Andreu remunta i capgira el marcador

El Sant Andreu ha començat el partit davant les italianes amb la intenció d’aconseguir un bon resultat de Roma i mantenir-se al capdavant de la classificació de la piscina del Polo Natatoria di Ostia. Però el partit no ha començat de la millor manera per als interessos de les andreuenques. Un parcial de 2 a 0 del SIS Roma ha fet que el primer quart hagi acabat amb un marcador de 3 a 2 favorable a les italianes.

En el segon període, però, l’equip de Javi Aznar ha reaccionat. Gràcies a un parcial de 2 a 4 amb els gols de les germanes Ruiz (3) i Marina Cordobés, el Sant Andreu se n’ha anat al descans amb un 4 a 6 a favor seu.

Tot es decideix a la tanda de penals

A la segona part, el mateix guió. Parcial de 3 a 1 de les italianes en el tercer quart i marcador desfavorable al Sant Andreu (8-7) abans d’arribar a l’últim període.

Tot s’ha decidit en l’últim període. Un gol d’Alba Muñoz ha posat l’empat a 8 al marcador. Però el SIS Roma s’ha tornat avançar amb un gol d’Anna Gual. L’exjugadora andreuenca ha fet el 9 a 8. Després d’aquests dos gols n’hi ha hagut dos més. Un per a cada equip (Ariadna Ruiz i Sara Centanni). Però un gol d’Elena Ruiz quan quedaven nou segons per acabar el partit ha significat l’empat a 10 i que hi hagués tanda de penals.

I des dels cinc metres, les jugadores de Javi Aznar no han fallat cap llençament. N’han transformat els cinc i s’han acabat emportant el partit per 14 a 15.