El mes de març serà clau per mesurar les aspiracions del Barça d’handbol, que han començat amb una victòria molt ajustada a la pista del BM Aragó (29-31) i que es completaran amb la disputa de la fase final de la Copa del Rei, l’eliminatòria de vuitens de final de Champions contra el Montpeller i amb tres partits complicats de Lliga.

Favorits per guanyar la Copa

Si fem cas de la trajèctoria dels blaugrana fins ara, l’equip és el principal candidat per aixecar la Copa del Rei. Els de Xavi Pascual només han perdut dos partits oficials aquesta temporada i lideren la Lliga amb fermesa. Però la Copa és una competició molt intensa, comprimida en només cinc dies que poden fer variar molt els pronòstics.

L’equip es veurà les cares en els quarts de final amb el Naturhouse La Rioja (aquest any l’han guanyat a casa per 34 a 23 i a fora per 22 a 32) i si superen l’eliminatòria s’enfrontaran al guanyador del partit entre l’Academia Octavio i el Valladolid, que va ser el botxí dels blaugrana en les semifinals de l’última edició de la Copa.