TONI FREIXA, secretari de la junta del FC Barcelona "Les declaracions del president del Comitè Tècnic d'Àrbitres suposen una actuació mediàtica i oportunista que suscita greuges comparatius impropis d'una competició seriosa i de primer nivell. Sempre hem estat (dient) que els àrbitres fan una tasca molt difícil i no obstant, constatem que aquesta temporada no estem tenint sort. En una compareixença, el president va dir que les coses, en aquest àmbit, no pintaven bé. Aquest matí, el president m'ha dit que pinten pitjor."

La targeta vermella que va veure Gerard Piqué just en començar la segona part del partit Barça-Sporting de dissabte passat encara porta cua. El president del Comitè d’Àrbitres, l’excol·legiat Victoriano Sánchez Arminio, ha demanat al Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol que sancioni Gerard Piqué per les declaracions en les quals manifestava que l’àrbitre Velasco Carballo, de la delegació madrilenya, l’havia expulsat premeditadament. Veient aquesta sol·licitud del Comitè d’Àrbitres, el Barça ha decidit demanar a la Federació Espanyola quin criteri se segueix per denunciar l’actuació de Gerard Piqué, tenint en compte que en altres casos no ho han fet. També han anunciat que presentaran al·legacions a la targeta vermella que va veure Piqué amb la intenció que la hi treguin i no el sancionin.
Sandro Rosell ha dit a Freixa que, si fa unes setmanes el tema arbitral respecte al Barça pintava malament, ara va a pitjor. El portaveu de la junta directiva blaugrana també ha dit que el Barça no estarà present en la reunió que es farà demà a la Federació i en la qual s’ha de decidir el dia i la seu de la final de la Copa del Rei.