setien pique

Quique Setién ha revelat a ‘Vamos’, de Movistar+, la conversa que va mantenir amb Gerard Piqué el dia que el central va arribar al Camp Nou en bicicleta. Era el 2020, i aleshores Quique Setién era el tècnic blaugrana. Hores abans d’un Barça-Espanyol a l’estadi, Piqué va sorprendre tothom presentant-se en una bici de descens de muntanya. Dos anys després, Quique Setién ha explicat la conversa que va mantenir amb Piqué: “Em van ensenyar el vídeo abans del partit, i aquell dia només teníem dos centrals. Em vaig apropar al Gerard i li vaig dir: “I això, què?”. Ell em va dir: “Míster, no passa res!”.

La conversa entre Setién i Piqué no va acabar aquí. L’entrenador va fer la següent reflexió al central blaugrana: “Ara quan acabi el partit i hagi de sortir a la roda de premsa, què dic?”. La resposta de Piqué va ser: “Ja, però, bé, no passa res, tranquil”.

Les increïbles xifres del contracte de Gerard Piqué amb el Barça que va signar amb Bartomeu
‘El Mundo’ revela el contracte de Piqué al Barça

Setién va dubtar si fer jugar Gerard Piqué

En aquest fragment del reportatge, Setién també reconeix que va tenir dubtes sobre si fer jugar el central del Barça. “Pots prendre la decisió de no fer-lo jugar, no el poses, però és clar, tenia només dos centrals, i a sobre aquell dia va ser el millor de l’equip”.