Noves filtracions del diari ‘El Mundo del Siglo XXI ‘ que afecten el Barça. Gerard Piqué va aconseguir ser el defensa més ben pagat del món del futbol gràcies al contracte que va signar amb el president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu. Era el gener del 2018 i l’aleshores president blaugrana, Bartomeu, va oferir un contracte faraònic a Piqué pel qual va passar a cobrar més de 142 milions d’euros bruts en cinc temporades. Piqué volia cobrar més que Sergio Ramos, segons les informacions revelades, i ho va aconseguir.

28,4 milions d’euros bruts per temporada

Josep Maria Bartomeu va acceptar renovar el contracte de Gerard Piqué amb el Barça per unes xifres altíssimes. Els 28,4 milions d’euros per temporada, que serien al voltant de 15 milions nets, creixien en funció d’una sèrie de variables que cobraria per l’obtenció d’objectius, per premis especials i pel contracte d’imatge. En total, i si es donaven totes les circumstàncies, Piqué ingressaria 142.073.272 milions d’euros en les cinc temporades que seria jugador del Barça.

Piqué va posar “en risc” la posició de Bartomeu

Els informes que ha revelat ‘El Mundo’ també parlen d’un document intern del FC Barcelona en què afirmaven que Gerard Piqué havia generat un gravíssim perjudici al Barça amb el documental que Kosmos va fer de ‘La decisión’, d’Antoine Griezmann. De fet, s’assegura que Piqué “va posar en risc la posició de Bartomeu” i es van valorar unes sancions econòmiques del 25 % del seu salari, que no es van arribar a produir mai.