El Mediterrani i el Sabadell empaten a vuit a la piscina de Can Llong. L’equip de Marc Comas ha aconseguit puntuar en una de les visites més complicades de la Lliga.

Igualtat total a Can Llong

El partit es preveia igualat. Tant el Mediterrani com el Sabadell havien guanyat tots els partits, fins ara, de la Divisió d’Honor. Les alternances al resultat han marcat la primera meitat. Tots dos equips han aprofitat les ocasions i han arribat al descans 5-4. El conjunt barceloní no ha pogut aprofitar les superioritats i, per tant, no ha pogut marxar davant en el marcador. Els entrenadors dels dos equips s’han queixat de diverses decisions arbitrals. Els àrbitres han anul·lat dos gols a les jugadores barcelonines.

Sensació agredolça i imbatudes

A la represa, el Mediterrani ha aconseguit avançar-se amb dos gols ràpids. Però el Sabadell s’ha refet i ha establert l’empat a sis. Al darrer quart, les jugadores de Marc Comas han aconseguit situar-se per davant al marcador. Catharina, jugadora sabadellenca, ha fet l’empat a set a falta de tres minuts. Roser, del Mediterrani, de penal, ha tornat a avançar les seves companyes. Però el Sabadell ho ha contrarestat immediatament. El matx ha finalitzat 8 a 8. Un empat que permet al Mediterrani lluitar per la primera posició del grup A.