Sergi Pujol

Sergi Pujol serà l’encarregat de dirigir el Sant Andreu des de la banqueta en el partit d’aquest dimecres, 27 de gener, contra el Figueres. L’entrenador de porters i analista agafarà les regnes de l’equip de manera interina fins que el club trobi el nou tècnic fins a final de temporada.

Sergi Pujol ja ha viscut aquesta experiència

Sergi Pujol, per tant, serà el primer que agafarà el relleu de Mikel Azparren, després de la destitució aquest dilluns del tècnic navarrès. Pujol té l’avantatge de conèixer perfectament la plantilla andreuenca, ja que és dins la dinàmica de l’equip com a entrenador de porters. A més, com que també és l’analista, sap perfectament com juguen la resta d’equips del grup. El partit contra el Figueres, que es podrà seguir en directe en aquesta mateixa pàgina web, hauria de servir per canviar una dinàmica de dues derrotes consecutives.

No serà la primera vegada que Sergi Pujol farà funcions de primer tècnic al Sant Andreu. L’entrenador ja va dirigir l’equip en el partit anada del play-off d’ascens que els andreuencs van jugar al camp del Castelló. Aquell cop li va arribar l’oportunitat, perquè tant el primer entrenador, Mikel Azparren, com el segon, Xavi Jiménez, estaven sancionats i van haver de seguir el partit des de la graderia.