Mikel Azparren

El Sant Andreu ha comunicat que ha pres la decisió de prescindir del tècnic Mikel Azparren. D’aquesta manera el club i l’entrenador trenquen un lligam que va començar el maig del 2016.

Dues derrotes que fan mal

Les dues últimes derrotes dels andreuencs en les dues últimes jornades de Lliga han estat decisives per prendre aquesta decisió. De fet, aquest 2021 els quadribarrats encara no han sumat cap punt. En el primer partit que havia de jugar contra el Figueres es va ajornar per covid-19, per tant, el debut aquest any va arribar al Narcís Sala contra el Vilassar, que va acabar amb derrota dels andreuencs per 0 a 2. La segona ensopegada ha arribat aquest cap de setmana en el derbi contra el Sants. El Sant Andreu va perdre per 1 a 0.

L’objectiu és l’ascens

Aquestes dues derrotes han fet perdre el lideratge del subgrup B del grup cinquè de la Tercera Divisió als andreuencs. No només això, sinó que ha caigut fins a la tercera posició. S’ha vist superat pel Cerdanyola i el Vilassar. El projecte d’aquesta temporada del Sant Andreu era ambiciós, ja que l’objectiu era quedar campió de grup i després aconseguir l’ascens a Segona B. Cap de les dues coses està impossible, però s’ha arribat a la conclusió que ara mateix calia un canvi en la direcció de l’equip per intentar aconseguir els objectius marcats a principi de curs.