El Sant Andreu és un club de fidels. Fins i tot hi ha qui segueix amb atenció els entrenaments de l’equip al Narcís Sala. Són els aficionats més veterans. Els de la tertúlia de cada matí, els de tribuna, els de tota la vida que et recorden que fa uns anys el camp s’omplia de gom a gom i ells eren allà. L’Antoni Cusidó de fet, va ser delegat del club durant gairebé 30 anys. Un expert andreuenc que n’ha vist de tots colors sempre és una opinió respectable.

ANTONI CUSIDÓ, exdelegat de la UE Sant Andreu

“No sé si és culpa del jugador que no rematen o juguen, és el sistema de joc que fan, juguen molt al darrere, juguen molts migcampistes i poca gent a davant i no entren gaire, perquè no és el marcar, és que no xuten. Hem passat moltes èpoques dolentes però de moment sempre ens n’hem sortit, espero que avui sortià, ara, de moment no marcant no es pot guanyar i el Sant Andreu amb un empat a 0 com quan contra el Vila-real tampoc no és solució, eh.”

L’Antoni va viure la inauguració del Narcís Sala, el Sant Andreu a Segona quan es pujava directe de Tercera, ascensos i descensos. I com tots té l’esperança que la nau andreuenca torni a agafar el rumb.