El partit ha començat amb el control del joc i les arribades del Sabadell, però l'Europa no s'ha quedat enrere i de mica en mica ha arribat a la porteria d'Ivan. Al minut 26, els escapulats han donat el primer cop. Ignacio Rosillo ha marcat el primer gol del graciencs. El partit ha seguit igual fins que l'equip de Pedro Dólera gairebé ha encarrilat l'eliminatòria. Primer amb una recuperació de pilota i una jugada entre Àlex Poves i Javi Lara al minut 39. Lara ha fet el segon gol amb un gran detall de qualitat. I segon, dos minuts més tard. Padilla ha tret un córner i Àlex Poves ha fet el tercer. Amb el 3 a 0 s'ha arribat al descans. A la segona part, poca cosa més, l'Europa ha controlat l'avantatge en el marcador mentre que els arlequinats han intentat tímidament posar en perill a Rafa Leva. El partit ha estat tan plàcid que fins hi tot un recull pilotes s'ha dedicat un ball. Quan l'àrbitre ha xiulat el final del partit ha esclatat l'alegria al Nou Sardenya, una pinya entre seguidors i jugadors i, tot seguit, un passadís d'honor de l'afició cap al jugadors. Al vestidor gracienc ha seguit la festa d'un equip que jugarà la final de la Copa Catalunya Absoluta contra el Girona el 25 de març. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Els jugador novament han donat un pas endavant, ens han posat a la final i la veritat és que és per estar molt orgullós després de tants anys. I una alegria que donem al soci i una alegria que ens emportem nosaltres. Després d'una competició tan dura com tenim, aquestes petites coses nosaltres no les tenim sempre o mai, i sentir-te protagonista d'aquesta forma és per agrair-ho."

CE EUROPA: Rafa Leva, Dot, Alberto, Cano, Pastells (Alegre, 82′), Putxi, Ignacio (Camacho, 66′), Javi Lara (Josa, 82′), Poves (Javi Sánchez, 56′), Padilla (Guzman, 66′) i Nils (Torrentbó, 82′).

CE SABADELL: Ivan, Cristian, Carlos (Estellés, 61′), Juanto, Lucas Porcar, Íñigo Eguaras, Sotan (Víctor, 66′), Riau, Marcos, Yeray i Pol Roigé.

ÀRBITRE: Juan Manuel Martín Varas (Barcelona) assistit per David López Jiménez i Xavier Codina Casanovas, del mateix col·legi.

TARGETES: Groga a Cristian (Sabadell).

GOLS: 1-0 (Ignacio, 26′); 2-0 (Javi Lara, 39′); 3-0 (Poves, 41′).