Luis de la Fuente

L’actual seleccionador espanyol de futbol masculí, Luis de la Fuente, s’ha volgut desmarcar ara de Luis Rubiales després de ser un dels assistents que van aplaudir enèrgicament el president de la Federació Espanyola a l’assemblea. En un comunicat ha censurat “sense pal·liatius” el comportament “equivocat i fora de lloc” del president de l’RFEF. Ho fa poques hores després que la FIFA hagi suspès el seu cap, Luis Rubiales, de tots els càrrecs.

De la Fuente critica Rubiales

L’actual seleccionador, posat al càrrec per Rubiales, assegura ara que els fets protagonitzats per Rubiales “no són apropiats a per una persona que representava el futbol espanyol” també ha afegit la seva “repulsa absoluta a qualsevol acte de violència masclista”. “Confio que aquest desagradable episodi es tanqui al més aviat possible pel be del futbol espanyol, i que els organismes competents resolguin i prenguin les decisions pertinents tan ràpidament com sigui possible”.

Sense suport a Jenni Hermoso

Tot i això, el seleccionador no dona suport a les jugadores ni a Jenni Hermoso en particular, tampoc demana la dimissió del seu cap, que ha estat suspès per la FIFA.