L’Escola Esportiva Guineueta ha estat multada amb 150 euros per l’encesa de diversos pots de fum a la graderia del seu camp abans del partit del cap de setmana passat contra el Vic i que va acabar amb empat a dos gols. L’àrbitre del matx, Antoni López ho va reflectir en l’acta i la reacció de la federació ha estat immediata.

Comando Guine

La Federació Catalana ha enviat la notificació a la directiva de l’equip de Nou Barris, una decisió que ha causat sorpresa en el modest equip de la ciutat que enguany debuta a Primera Divisió catalana. La Guineueta té un dels grups d’animació més actius de la categoria. El Comando Guine acompanya l’equip a casa i a fora, són el jugador número 12 dels groc i blaus.

 

Sancions exemplars

Ja fa setmanes que la Federació Catalana ha engegat una campanya per evitar l’entrada i l’exhibició de pots de fum en els camps. Recentment, a la UE Tàrrega li ha tancat el camp per la mateixa raó. Aquest tipus de sancions han estat àmpliament contestades per les penyes i grups d’animació de diversos equips que competeixen en els campionats que organitza la Federació.