sants

El Sants s’estrena a la Lliga aquest diumenge a les 12.15 a l’Energia contra el Peralada. Els santsencs, enquadrats al subgrup B, esperen començar amb una victòria i així iniciar el curs amb bones sensacions. De totes maneres, els de Tito Lossio no tenen un debut fàcil, ja que els gironins sempre són un rival complicat.

El Sants ha tingut una pretemporada intensa

El Sants arriba al partit després d’una pretemporada farcida d’amistosos. De fet, és l’equip barceloní que ha jugat més partits de preparació, tants com 11, a més, molts han estat contra equips juvenils i el balanç no ha estat gaire positiu, ja que només han sumat dues victòries, contra el Gornal i el Cornellà.

Pel que fa a la plantilla, el Sants té moltes cares noves aquesta temporada, per tant, el tècnic, Tito Lossio, haurà de treballar de valent per conjuntar el bloc i perquè els jugadors vagin agafin els automatismes necessaris. Ha perdut jugadors importants com Sergio Navarro, Cristian Fabregat, Picolo i Albert Sumarroca. Tot això fa que sigui una incògnita saber com reaccionarà l’equip. L’objectiu, aconseguir la permanència i un cop es tingui la salvació no renunciar a res.

El Peralada, un rival complicat

El Peralada també ha experimentat força canvis a la plantilla. Té fins a una desena de cares noves i el tècnic, Albert Carbó, té la tasca de conjuntar-los. Els gironins, com sempre, seran un rival complicat i que lluitarà per estar a la part alta de la classificació.