El Sants del renovat Tito Lossio ha començat la pretemporada del curs 2021-2022. Els santsencs ha iniciat els entrenaments d’una temporada que ha de ser especial, ja que l’entitat celebra el centenari.

La pilota ja roda pel Sants

L’entitat santsenca jugarà per quart any seguit a la mateixa categoria, la Tercera RFEF, després d’aconseguir fer un bon paper a la fase de salvació i assegurar la categoria al camp de la Pobla de Mafumet. L’estiu ha comportat canvis a l’entitat amb un nou president, Joan Forcadell, i la incorporació de nous jugadors a la plantilla del primer equip, com per exemple Adri Prado o Víctor Rodríguez. El projecte dels Sants continuarà amb Tito Lossio dirigint una temporada més l’equip. Un conjunt que va començar la pretemporada amb una sessió d’entrenament al camp de l’Energia.

Volem sortir de la part baixa i consolidar-nos a Tercera
Tito Lossio, entrenador UE Sants

Els amistosos del Sants

El Sants començarà els partits amistosos el dissabte 31 de juliol al camp de la Unificació Bellvitge. El dimarts 3 d’agost jugaran el Torneig d’Històrics del Futbol Català, on disputaran el triangular contra l’Horta, que jugarà el proper curs a Primera Catalana i contra un equip de categoria superior, el Badalona, que juga a la Segona RFEF. En cas de quedar eliminats de l’Històrics, el dissabte 7 d’agost, jugaran al camp de la Grama. El següent partit de preparació serà el 14 d’agost al camp del filial del Reus, el Reddis. El primer partit de pretemporada al camp de l’Energia serà el 15 d’agost contra el juvenil A de l’Espanyol. El dissabte 21 d’agost, també al camp santsenc, s’enfrontarà a l’Hospitalet entrenat per Cristian García, un conjunt que ha baixat a la Tercera. Per finalitzar la pretemporada dos partits més, un primer el 22 d’agost al camp del Cornellà contra el seu juvenil, i el darrer serà a casa, el 29 d’agost, contra un dels equips revelació la temporada passada a la Primera Catalana, la Guineueta.