Un mes i tres dies després d’anunciar-se oficialment el fitxatge de Memphis Depay pel Barça, el futbolista ha estat presentat com a jugador blaugrana.

Primer, la signatura i després, els tocs de pilota

El davanter holandès, que ja fa tres dies que s’entrena amb l’equip, ha tingut una tarda de dijous força atapeïda. El primer que ha fet ha estat signar al costat del president, Joan Laporta, el contracte que el lligarà al FC Barcelona per a les dues properes temporades, o sigui, fins al 30 de juny del 2023, i amb una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros.

Un cop acabat l’acte de la signatura, s’ha vestit de curt i ha trepitjat la gespa del Camp Nou per primer cop com a jugador blaugrana. Depay ha fet els tradicionals tocs de pilota des de la catifa de l’estadi.

“Un somni fet realitat”

Finalment el davanter ha fet la primera roda de premsa com a jugador del FC Barcelona i ho ha fet també sobre la gespa del Camp Nou. El davanter holandès ha dit que fitxar pel Barça “és un somni fet realitat” i que “és un honor” ser al FC Barcelona. Memphis, com vol que se l’anomeni, ha dit que jugar al costat de Messi “és un somni”, i ha assegurat que “té tanta qualitat” que té moltes ganes de jugar al costat de l’argentí.

El futbolista ha comentat que “mai se li diu que no al Barça”, tot i reconèixer la importància que ha tingut Koeman tant en la seva carrera com en la seva decisió de venir al Barça. Memphis ha explicat que la situació econòmica no és un tema que li preocupi en excés, i de fet ha assegurat que “estic aquí per guanyar títols”.