El Sant Andreu ha aconseguit un triomf contra l’Atlètic Saguntí que li permet apropar-se a la zona de play-off. De fet, els quadribarrats són sisens i es troben a només un punt de la zona privilegiada del grup 3 de la Segona Federació. Els de Xavi Molist s’han imposat per 3 a 1 amb doblet d’Ernest Forgas i un gol de Juanan.

Gran primera part del Sant Andreu

El Sant Andreu ha començat la primera part com és habitual al Narcís Sala: domini de la possessió i sense deixar que el rival tingui el control del partit. Tot i que el Sant Andreu era l’amo i senyor dels primers minuts, l’Atlètic Saguntí ha demanat penal en una caiguda a l’àrea de Jaime però l’àrbitre no ha assenyalat res. Al minut 11, el partit s’ha començat a encarrilar per al conjunt andreuenc amb l’1 a 0 d’Ernest Forgas, el seu “killer”. El nou dels quadribarrats ha aprofitat una bona passada a l’espai i ha definit al pal curt de la porteria de De la Cruz. Després del gol, el Sant Andreu no ha afluixat el ritme i Ernest Forgas ha tingut un parell d’ocasions clares per posar el 2 a 0 al marcador del Narcís Sala, però els seus xuts no han acabat en gol. En l’últim tram de la primera meitat, abans del descans, el conjunt valencià ha començat a carburar i ha tingut alguna arribada a la porteria de Jaime sense massa perill.

Segona meitat d’eufòria al Narcís Sala

A la represa, els quadribarrats han sortit amb ganes d’ampliar el marcador en sortir amb un intent de córner olímpic de Josu, que ha refusat De la Cruz. L’Atlètic Saguntí, però, ha crescut a la segona part i ha aplicat pressió alta en la sortida de pilota del Sant Andreu, que ha provocat que els andreuencs no juguessin gens còmodes en bona part de la segona meitat. Al minut 64, i després d’uns minuts de l’equip valencià rondant la porteria de Jaime, Carlos ha fet l’empat a un per a l’Atlètic Saguntí. A partir de l’empat el partit s’ha trencat i hi ha hagut oportunitats per als dos equips. Al minut 75, Ernest Forgas ha posat el 2 a 1 al marcador del Narcís Sala després d’aprofitar un refús dins l’àrea del porter de l’Atlètic Saguntí. La festa no ha acabat amb el segon gol. L’equip de Xavi Molist en volia més i al minut 82 Juanan ha fet el tercer i ha sentenciat el partit amb un xut creuat a què no ha pogut arribar De la Cruz.