El CE Manresa és el primer finalista del Torneig d’Històrics 2023, que es diputa al Nou Sardenya. Els manresans eren els favorits del grup que compartien amb el Castelldefels i el Júpiter i jugaran les semifinals del campionat el pròxim dissabte, 5 d’agost.

Sense gols en el Castelldefels-Júpiter

L’estrena del Torneig d’Històrics ha acabat amb empat a zero. Un duel igualat i sense gols. Tot i que el Castelldefels juga dues categories per sobre dels de la Verneda, els gris-i-grana han jugat amb un nivell alt per igualar forces durant els 45 minuts de l’enfrontament. En la tanda de penals, els homes de Miki Carrillo s’han imposat i, per tant, els de Juanjo García han disputat el segon partit de la tarda contra el Manresa.

El Manresa supera el Júpiter

El Manresa ha debutat contra un Júpiter rodat que, malgrat jugar tres categories per sota, ha aguantat els atacs dels manresans durant tot el partit. No ha estat fins al temps afegit que el Manresa ha marcat per endur-se l’enfrontament amb un gol de cap de Yeray.

El Manresa i el Castelldefels empaten sense gols

El Manresa i el Castelldefels han arribat amb opcions de classificar-se per a les semifinals en el tercer partit. Els manresans en tenien prou amb un empat i els de Miki Carrillo havien de superar el seu rival per no quedar eliminats. El Castelldefels ha plantat cara i ha gaudit d’oportunitats per endur-se el partit, però finalment els dos equips han empatat a zero i el Manresa s’ha classificat per a les semifinals.