UE Sant Andreu Rapitenca
@uesantandreu

El jugador del Sant Andreu Sergi Arranz ha anunciat que al final d’aquesta temporada es retirarà del futbol. El davanter, un històric del futbol català, ho ha anunciat en un vídeo emotiu que ha penjat a les xarxes i en què fa un repàs de la seva trajectòria esportiva.

Sergi Arranz espera aconseguir l’objectiu de l’ascens amb el Sant Andreu

Arranz deixa clar que jugarà amb el Sant Andreu fins a final de temporada. El proper partit serà diumenge al camp de la Grama. Si l’equip no aconsegueix l’ascens directe, després d’aquesta a Can Peixauet, com a mínim, el davanter disputarà dos partits més, la primera eliminatòria del play-off d’ascens. Si els andreuencs superen aquesta ronda, jugarà una segona i, com a molt, podria disputar una tercera, ja en l’àmbit estatal, per aconseguir l’ascens a Segona Federació. De fet, Arranz diu en el vídeo que lluitarà fins al final amb totes les seves forces per aconseguir aquest objectiu de l’ascens.

El davanter gironí repassa la seva trajectòria esportiva, des dels seus inicis al Figueres, passant pel Peralada, el Vilamalla i el Palamós. Entre els equips barcelonins que va jugar Arranz trobem el Martinenc, l’Horta —on va aconseguir l’ascens a Tercera i, potser, va viure els seus millors anys com a golejador— i aquesta temporada el Sant Andreu. També ha jugat al Cerdanyola, el Terrassa i l’Olot.

Agraït a tothom

Del Sant Andreu, el futbolista afirma que “té la millor afició de Catalunya” i que junts competiran per aconseguir l’ascens. En el vídeo destaca que “mai no hauria pensat a defensar tot els escuts que he defensat”. I també dona les gràcies a la seva família per acompanyar-lo sempre i als seus companys, tècnics i aficions dels diferents equips, en els que ha jugat. Finalitza dient que “de tots he aprés i moltes gràcies a tots”.