Màxima alegria per la primera victòria de l’Horta fora de casa aquesta temporada. Aquest és el ball de Joan Vives després de marcar el gol, que ha donat els tres punts. Nacho Castro ha vist el partit des de la graderia, ja que estava sancionat, el seu lloc a la banqueta l’ha ocupat Raúl Matito. Tot i el resultat de 0 a 1 la Fundació Grama ha disposat de moltíssimes ocasions de gol, sobretot a la primera part. En els primers sis minuts, dues ocasions clares. Primer Llorenç ha estavellat la pilota al pal. Després Buba és qui ha estat a punt de marcar, però entre Eric i un defensa han evitat el gol. Joan Vives ha contestat per part de l’Horta, però ha creuat massa la pilota. Eric un altre cop s’ha lluït a xut de Pluvins. Al minut 30, males notícies per a l’Horta, Nahuel s’ha lesionat. En el seu lloc ha entrat Galeano, que sortia d’una lesió. Cristo ha estavellat la pilota al pal just abans del descans. Eren els millors minuts de la Grama en tota la temporada. Domi i Coco han buscat el gol també. El jugador de l’Espanyol, Javi Puado, ha anat a veure als seus excompanys, Cristo i Jordan.

Vives marca el gol de la victòria

Joan Vives celebra el gol

Al minut 49, Joan Vives ha rematat a la perfecció un córner servit per Domi i ha aconseguit l’únic gol del partit. Eric s’ha convertit amb l’altre protagonista rebutjant totes les aproximacions dels locals. Javi Morales ha vist la segona targeta groga en aquesta acció i ha estat expulsat. Era el minut 73 de partit. L’exjugador de l’Espanyol, Javi Chica, també ha estat expulsat per una agressió sobre Adri Lledó. Marc Rio a les acaballes del partit ha perdonat el segon gol. Amb aquesta victòria l’Horta continua a la part alta de la classificació i és l’equip revelació en aquest inici de Lliga.