El Barça femení ha estat infinitament superior al Rayo Vallecano. Les blaugrana, en tot un recital, s’han imposat per 9 a 1. El partit ha quedat més que encarrilat a la primera part. Alexia Putellas ha fet el primer i després ha estat Andressa Alves qui ha fet el segon gol. Abans del descans, encara dos més. Mariona ha marcat el tercer i el quart ha estat obra d’Alexia Putellas.

Segueix la pluja de gols

A la segona part ha continuat el festival golejador del Barça femení. Alexia Putellas ha signat el triplet només començar la represa i, només 10 minuts més tard, la blaugrana ha fet el pòquer. Segur que la jugadora no oblidarà fàcilment el partit contra el Rayo. El setè de l’equip de Fran Sánchez l’ha signat Aitana Bonmati i el penúltim de l’equip blaugrana l’ha fet Andressa Alves, que signava un doblet. El novè se l’ha fet Perarnau en pròpia porta i, ja en el minut 91, el Rayo Vallecano ha marcat el gol de l’honor.

Alexia Putellas, la gran protagonista

La davantera del FC Barcelona ha signat un pòquer de gols contra el Rayo Vallecano. La jugadora s’ha mostrat satisfeta per la capacitat anotadora de l’equip i per la moral amb què afrontaran el partit de dimecres davant el Glasgow City a la Champions.

La fitxa del partit

FC Barcelona: Paños, Maria León, M.Serrano (Leila, min 59), Gemma, Marta, Mariona (Pina, min 58), Andressa Alves, Alexia, Patri (Bussaglia, min 63), Aitana (Andonova, min 71), Hamraoui.

Rayo Vallecano: Alicia, Pilar (Marqués, min 79), Sheila, Cristina, Oriana (Ángeles, min 70), Camila (Mendi, min 63), Marta, Paula, Eva, Laura Teruel (Carreño, min 76)  i Silvia.

Gols: 1-0, Alexia (min 16); 2-0, Andressa Alves, de penal (min 32); 3-0, Mariona (min 42); 4-0, Alexia (min 44); 5-0 Alexia (min 48); 6-0 Alexia (min 58); 7-0  Aitana, (min 60); 8-0 Andressa Alves, (min 67); 9-0 Perarnau, en pròpia porta (min 90); 9-1 Ángeles (min 91).