El Tribunal Català de l’Esport ha donat la raó a l’Horta en la disputa que mantenia amb el Llagostera i finalment jugarà la final de la Copa Catalunya Absoluta contra el Cornellà. Els dos clubs s’han de posar d’acord amb les dates però podria ser fins el 30 de juny.

Després de superar el Llagostera en les semifinals  d’un partit èpic amb empat a 1 a les acaballes i una tanda de penals d’infart, l’Horta va celebrar la classificació per a una final que va quedar suspesa amb la reclamació del Llagostera per alineació indeguda. L’àrbitre va fer constar a l’acta que dos jugadors expulsats de l’Horta havien continuat jugant amb la pilota en joc i això va propiciar que el Comitè de Competició, i més endavant el Comité d’Apel·lació, donés la raó als gironins i deixés l’Horta sense final. El cas va arribar fins al màxim òrgan disciplinari, en aquest cas,  el Tribunal Català de l’Esport, que ha donat finalment la raó a l’equip de Nacho Castro, que ara podrà gaudir d’una final de la Copa Catalunya contra el Cornellà en una data encara per determinar. 

horta copa catalunya final

Ara toca posar-se d’acord amb les dates del partit. La UE Cornellà està disputant el play-off d’ascens a Segona Divisió i caldrà esperar a resoldre això per determinar amb la Federació Catalana de Futbol quan es juga el partit. El president de l’Horta, Paco Carmona, ha dit que el club preferiria jugar aquesta temporada abans del 30 de juny, quan s’acaben els contractes dels jugadors.