Aquest cap de setmana va de línies rectes. La de la Cursa DiR per travessar corrents tota la Diagonal i la de la Swim Barcelona per nedar per el el litoral barceloní. També serà un cap de setmana de luxe amb la regata Compte de Godó i la Motordays de cotxes esportius.

6a Cursa DIR Guàrdia Urbana

Diumenge 27 de maig a les 8.30 h amb sortida a l’Avinguda Diagonal amb el Palau Reial de Pedralbes (des de 6 €).

cursa DIR

 

6a edició de la Cursa DIR de la Guàrdia Urbana que transcorre per gairebé tota l’avinguda Diagonal des del Palau Reial de Pedralbes fins al Passeig Garcia Faria amb Selva de Mar. Té dos recorreguts, un de 10 km i un altre de 5 km.

Més informació al web de la cursa.

5a Cursa Kids

Dissabte 26 de maig a partir de les 10.30 h al parc Piscines i Esports  al carrer de Ganduxer, 25 (des de  6 €).

cursa dir kids

 

Dins del marc de la Cursa DiR, se celebra la modalitat per a nens el dissabte amb categories que van des d’infantils fins a pre-benjamins i curses de pares i fills amb distàncies que van des dels 200 metres a la milla. Els recorreguts els marquen els voltants dels jardins del club.

Més informació al web de la cursa.

45è Trofeu de Vela “Compte de Godó”

Dissabte i diumenge 26 i 27 de maig a les 12 h amb sortida des del Port Vell.

trofeu compte de godo

 

45a edició d’una de les competicions de vela més prestigioses del calendari nacional. L’organitza el Reial Club Náutic de Barcelona i en participen des del dijous, 500 regatistes en 50 embarcacions. 

Més informació a la web de la regata.

Barcelona Motordays 2018

Dissabte i diumenge 26 i 27 de maig a partir de les 10 h a la Plaça Rosa dels Vents.

motordays

 

Amb motiu de l’inici del 6to6 Europe Tour,que comença a Barcelona i acaba a Budapest, l’edició d’aquest any del Festival del Motor de Barcelona recupera la traidicional ubicació al front marítim i combinarà la gran exposició a públic dels superesportius i cotxes de curses amb representació de la competició i l’estil de vida del motor.

8a Neda el Món

Diumenge 27 de maig a partir de les 7 h amb sortides des de la Platja de Sant Sebastià i des de la Platja de la Nova Icària (des de 35 €).

neda el món

 

La 8a edició Neda el Món SwimBarcelona és una gran festa de la natació en aigües obertes des del 2012. 3 modalitats. Una de 5,6 km, una de 3,4 i una per als més petits. Si voleu nedar per el litoral de la ciutat i gaudir d’aquestes fantàstiques vistes a la vegada que nadeu podeu inscriure-us fins i tot al mateix dia de la cursa.

Més informació al web de neda el món.