El CN Mataró s’ha imposat al CN Sant Andreu per 16 a 14 en un partit vibrant. Les mataronines han marcat la diferència al final del primer quart i l’han aconseguit mantenir durant tot el partit. Les andreuenques han anat a remolc durant l’enfrontament, i els ha faltat un mica d’encert per poder empatar el partit a l’últim quart. En acabar l’enfrontament, l’equip de Javier Aznar ha fet un homenatge a Noelia Mora, que penja el casquet després de sis temporades al club.

Molta Igualtat els dos primers quarts

El CN Mataró ha estrenat el marcador mitjançant Anna Gual, amb la portera Maria Elena Sánchez molt inspirada aturant pilotes, i Rita Keszthelyi de penal ha posat els dos d’avantatge. El CN Sant Andreu ha retallat distàncies amb una superioritat transformada per Hannah Shabb, i ha pujat l’agressivitat en defensa, que ha incomodat al Mataró. Però les andreuenques en atac s’han trobat sempre a la portera Maria Elena Sánchez, i una bona passada llarga seva ha propiciat el tercer gol de les mataronines de Clara Cambray.

El CN Sant Andreu ha intentat troba el ritme en atac i una bonica vaselina de Marina Cordobés ha retallat les distàncies, però Queralt Bertran ha posat els dos gols de diferència un altre cop, i Silvia Avengo l’ha ampliat fins al 2 a 5. Ariadna Ruiz, de penal als últims segons, ha deixat la diferència en dos gols, que ha deixat el 3 a 5 a favor del Mataró al final del primer quart.

Les jugadores del CN Sant Andreu han començat més agressives en el segon quart, i han empatat el partit amb el segon gol d’Ariadna Ruiz i Hannah Shabb. El CN Mataró ha reaccionat aprofitant una superioritat, Simone van de Kraats ha tornat a posar-les al davant i Anna Gual ha ampliat la diferència un altre cop als dos gols. Les andreuenques no han trobat el camí en atac, però Martina Terré ha aparegut amb dues aturades per evitar que s’escapi el Mataró. Noelia Mora aconseguia retallar distàncies, però Rita Keszthelyi ha tornat als dos de diferència. I amb el 6 a 8 s’ha arribat al final del segon quart.

Dos quarts molt nerviosos

El CN Mataró ha començat fort el tercer quart amb Simone van de Kraats marcant, però el CN Sant Andreu ha reaccionat ràpidament mitjançant Marina Cordobés. Les de Dani Ballard han continuat sent més efectives en atac, i Viviane Sevenich posava el 7 a 10.

Una bona circulació de les Javier Aznar executada al final per Maria Palacios ha retallat distàncies, que ha ampliat a l’atac següent Rita Keszthelyi. En la meitat del tercer quart, els equips han estat molt erràtics, fins que Viviane Sevenich ha trobat el camí del gol per al Mataró i ha posat el 8 a 12 al marcador. Ariadna Ruiz i Elyse Lemay, amb un gol d’esquenes, han retallat distàncies, en un partit cada vegada més nerviós que ha tancat el tercer quart amb el quart gol de Rita Keszthelyi i el 10 a 13 al marcador.

L’últim quart ha tingut un principi molt erràtic dels dos equips, i les dues porteres han estat molt inspirades, fins que un penal transformat per Simone van de Kraats ha aconseguit els quatre gols de distància, que ha tornat a baixar a tres gràcies a un gol de Hannah Shabb i a falta de poc més de tres minuts el marcador era d’11 a 14.

Gisela Farre donava esperances a tota l’afició del Sant Andreu fent un penal i deixant la diferència a dos i Maria Palacio ha fet esclatar la piscina posant les andreuenques a un sol gol. Queralt Bertran i Viviane Sevenich han aturat el parcial i ha posat els tres gols de diferència per al Mataró. El CN Sant Andreu i Gisela Farre no es rendien i quan faltaven 40 segons tornaven a acostar-se a dos gols. Sense més gols, el partit ha acabat amb victòria del CN Mataró per 16 a 14 sobre el CN Sant Andreu, en un partit molt elèctric i de molts nervis.

Hem complert tots els objectius, hem quedat terceres i hem tornat a Europa”
Javier Aznar, entrenador del CN Sant Andreu

Noelia Mora deixa el waterpolo

La jugadora del CN Sant Andreu Noelia Mora es retira del waterpolo en acabar aquesta temporada. La jugadora andreuenca es retira després de nou temporades al club amb el qual ha jugat 142 partits i ha fet 199 gols. A més, les últimes tres temporades ha estat la capitana de l’equip.