El CN Sabadell ha guanyat el segon partit al CE Mediterrani i s’ha classificat per a la final. Les sabadellenques han aconseguit trencar el partit en el tercer quart amb un parcial de 6 a 1. L’equip de Marian Díaz ha plantat cara en els dos primers quarts amb una defensa forta, però la llarga rotació de la banqueta del Sabadell s’ha acabat imposant amb el resultat de 10 a 17 al final del partit.

Molta igualtat amb gran actuació de Gabriela Catherine

Domini del Sabadell en el primer quart, que ha aconseguit un parcial d’1 a 3. Les jugadores sabadellenques s’han sentit molt còmodes en atac. El segon quart ha començat amb un Mediterrani molt combatiu, més fort en defensa i parant els atacs del CN Sabadell. La portera del Medi, Gabriela Catherine, ha tingut una actuació destacada.

Clara Espar ha retallat la diferència a un sol gol (2-3), però Paula Leiton ha tornat a posar els dos de diferència. El Mediterrani ha continuat amb la seva defensa i, en atac, han trobat Ana Marcos per fer el 3 a 4. Un penal quan faltava un minut per al final del segon quart transformat per Bea Ortiz ha tornat a posar els dos gols de diferència. En els dos últims atacs del quart s’han repartit els gols, Paula Crespí per al Mediterrani i Irene González per al Sabadell per posar el 4 a 6.

El CN Sabadell ha trencat el partit al tercer quart amb sis gols consecutius

El tercer quart ha començat amb el CN Sabadell colpejant per mitjà de Margaret Steffens i de Judith Forca, que ha fet una bonica vaselina. Irene Gonzàlez i Paula Leitón han allargat el parcial fins als quatre gols i el 4 a 10 al marcador, mentre que el Mediterrani s’ha trobat sempre amb la portera Laura Ester i, en atac, no han pogut parar les de David Palma. Irene Casado i Judith Forca han fet el 6 a 0 de parcial. El Mediterrani ha aconseguit fer el primer gol al tercer quart gràcies a una bona vaselina d’Alba Muñoz. I amb el 5 a 12 s’ha arribat al final del tercer quart.

El Sabadell ha seguit amb el bon encert, Maica Garcia i Paula Leitón han estrenat l’últim quart i han estirat la diferència fins al 5 a 14. Mariona Viladot ha aconseguit retallar distàncies per al Mediterrani i Sarah Lizotte, de penal, ha posat el 7 a 14. Les barcelonines no s’han rendit i Daniela Moreno, per partida doble, ha deixat la diferència en només cinc gols. Però el Sabadell ha parat aquest parcial de 4 a 0 amb un bon xut de Maica Garcia. Mari Steffens i Irene Casado, totes dues de penal, han deixat el marcador en 9 a 17. Quan faltaven 40 segons per al final, Clara Espar, amb un autèntic golàs de vaselina, ha tancat el partit amb 10 a 17 a favor del Sabadell.

Hem quedat quartes, però lluitant amb les de dalt”